Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Савчин Олексій, користувач 1ua
Олексій Савчин
Тема: Ми злидені але страшено 'мудрі'.

'Мудрий' народ.

  Ми,покоління,яким зараз за тридцять,народилися і жили в нормальній,читаючій країні.І ця країна перетворилася зараз сміттєзва -лише,куди збігається все сміття світу.А яку музику ми слухали? Це було щось натуральне,що брало за душу. Що ж зараз слухаємо? Екрани телевізорів заполонили 'Поющие bтрусы,''Гавана','Сливки' і інші зливки мистецтва.

    Може справаb і не в музиці,і не в кіно і не в книжках. Діло у всьому.Всіх дістала ця брехлива влада.Дістало і те,що народ такий 'мудрий' бо його гнуть,нагинають по сто раз,а він терпить і знову встає в позу,щоб нагнули в сто перший.раз,готовий лизати всіх і вся.

    А чи буде краще ?  Ні,ніколи в цій країні життя кращим не стане.З рокув рік буде bгірше і гірше,бо при владі 'пролетарі',а пролетарі вічно голодні. Вони bбудуть гребти все під себе лопатами,екскаваторами і все рівно буде мало.Такі не наїдяться ніколи,бо в дитинстві голодними були, в мазаних bхатинках жили,а тепер хороми їм давай.А коли дорвуться до влади, то мов павуки в банці гризуть одне одного,бо не знають,що з тою владою робити.

    України,як такої скоро не стане,все буде скуплено і розпродано, а вони,'пролетарі' змиються туди,де зараз здобувають знання або женились bїхні діти

      ' Мудрий' народ все стерпить,як терпів bдемократичного 'пасічника'з руками,'що ніколи не крали' і сердечну b'секту',на чолі з 'безхатнім','бідним ' і 'голим' прем єром.

      b Народ гне і довго ще буде довго гнути спину.Чи є ще десь така bкраїна,доведена до 'нижче плінтуса' і половиною свого електорату голосує за таких правителів.У нас, в державі взагалі всі політики,чим більш глухе і затуркане село,тим серйозніше  розбираються в політиці.В руках не було'нормальної' копійки,а радять,як розкермувати бюджет.

     Ось такі приходять у владу,як почалося з путчу у 17-му, далі так і котиться за інерцією.'Пролетарі' при владі-страшна то штука.

       Ми злиденні і страшенно 'мудрі',але ми українці,і це вже кращеніж bаборигени в Австралії.

     Може я і не патріот,але я знаю,що доки в державі буде царювати 'біднота' нічого доброго не варто чекати.Бо коли держава бідна,то керують нею багаті,і які не зовсім ідіоти,щось таки кинуть,чимось допоможуть,в черговий раз пообіцяють скоре 'світле майбутнє'-треба тільки потерпіти і ми заспокоїмось,нагнемось і будемо терпіти, ми ж народ 'мудрий';все будемо робити,щоб нас поважали 'немудрі' американці з європейцями.

10 березня 2010


1




  Закрити  
  Закрити